28 Şubat 2017 Salı

Kokunun tılsımıyla büyüleyin!

Mauboussin Promise Me 


 Bugün bambaşka bir marka bambAŞKA bir parfüm deneyiminden bahsedeceğim. Mauboussin Promise Me bana söz ver demenin en anlamlı yollarından birisi. Parfümden önce marka imajından biraz bahsedelim.

 Mauboussin markası bir asırdır mücevher ve saat alanında faaliyet gösteren ve şu anda 7. Jenerasyon Alain Nemarq tarafından yönetilmektedir.

 Mauboussin heyecan, aşk, semboller ve renklerin ince anlamlarını çok iyi kullanan bir marka. Mauboussin lüks markalarda demokratikleşme stratejsi ile bağlantılı olarak ilk Mauboussin parfümünü 2000 yılında piyasaya sürmüş ve bundan sonra durmaksızın yenilerini ilave etmiştir. 
  
 Günümüzde ise Mauboussin markası 44'ü aşkın ülkede binlerce mağazada satışa sunulmuş ve kalitesiyle herkesin beğenisini kazanan bir marka olmuştur.

PROMISE ME MAUBOUSSIN  Şimdi ilk Mauboussin parfüm deneyimimiz olan Promise Me tecrübesini paylaşayım. İlk önce markanın semboller üzerindeki ince anlamlarını bu parfümün şişesine gizlemiş. Şişe İnce ve zarif olarak bir kilit'i andıran tasarımı mevcut. Kitin anlamı bana söz ver anlamı taşıyor. Kilidin üzerinde bulunan mücevher "Le Premier Jour" yüzüğünün şıklığını barındırıyor. Şişenin yan tarafında ise şık bir yazıyla Promise Me yani Türkçe anlamı "Bana Söz Ver" yazıyor. Şişesi tam manasıyla bir mücevher niteliğinde. 

  Kokusu adeta etraftaki insanları bile heyecanlandıran güce sahip. Bu koku güveniyle kendini belli ediyor, kokunun tılsımıyla büyüleyecek siniz. Her kokladığınızda mutluluk veriyor sanki aşkın kokusu olsa Promise Me olurdu. 

  Her kokladığınızda sonsuzluğu kokluyorsunuz sanki uzun süre kalıcılığı bunun garantisi, 7 gün boyunca üzerinde kalabiliyor. Ayrıca parfümü teninizde sıktığınız halde duşa girseniz dahi kokusu devam edebiliyor. 

  Bu koku bir bAŞKA! Kokunun tatlılığı enerji katıyor. Paçuli, gül, narenciye, sıcak baharatı ve topraklı bir ana notalara sahip çiçeksi bir koku.

Notaları ise şu şekilde;

Üst Notalarında: Sicilya mandalinası
Kalp Notalarında: Taze gül ve beyaz kediotu çiçekleri
Alt Notalarında: Endonezya patçuli 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder