12 Nisan 2017 Çarşamba

Artık herkes kolayca mükemmel eyeliner yapabilecek!






    Evet hanımlar, bugün sizlere mükemmel bir buluştan bahsedeceğim. Son yılların en güzel buluşu bizi büyük bir dertten kurtaran 30 saniye gibi bir süreyle gözlerimize kusursuz eyeliner çekebileceğimiz bir üründen bahsedeceğim. 
   
Shibella Cosmetics Çift Taraflı İnce ve Kalın Eyeliner


Shibella Cosmetics Çift Taraflı İnce Ve Kalın Damga Eyeliner
Shibella Cosmetics Çift Taraflı Damga Eyeliner Göz Çizgi Kalemi



      Ürün yukardaki resimdeki gibi, bir tarafında kuyruk damgasını barındırıyor ve diğer tarafında normal çizgi çekebileceğimiz kalemi barındırıyor. Yani iki işlevli ve kusursuz bir eyeliner sunuyor tıpkı makyöz elinden çıkmış gibi. Damga tarafıyla ilk önce kuyruğu çiziyoruz, sonrasında ince taraflı ucuyla da eyeliner çiziyoruz. Şimdi kusursuz bir eyeliner için iki aşamada 30 saniyede nasıl yapıldığını anlatacağım.


 1.Aşama:










Resimde gördüğünüz üzere, kalın taraflı olanı göz bitiş hizasından ortalayarak, damgayı uyguluyoruz. Bu işlemi ilk aşamada iki göz kenarına da uyguluyoruz.


2.Aşama:

İnce taraflı olanı göz kapağının üzerini de çizerek eyeliner'ı tamamlıyoruz. Kusursuz bir eyerlilerimizin 2 aşamada tamamladık. Üstelik hiç bir yardım gerektirmeksizin 30 saniyede işlemimizi tamamladık.





      Eyeliner yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı değil mi? Binlerce video izlediniz en iyi eyeliner kalemi aldınız fakat düzgün olmadı yada saatlerce uğraştınız. Şimdi ise 30 saniyenizi alıyor. Artık eyerlinler sıkıntınızın çözümü Shibella Cosmetics Çift Taraflı Damga Eyeliner. Gözlerinize kolay ve hızlı çizgi çekeceğiniz ve göz kenarlarınıza kuyruğu otomatik olarak hızla ve kolayca, hassas ve makyöz elinden çıkmış gibi yapabilceğiniz devrimci bir eyeliner buluşu. Bir ucunda eyeliner kuyruğunu yapacağınız damga ve diğerinde de göz kalemi bulunan bir eyeliner. Damga ile gözün her iki yanında eşit derecede ve mükemmel kuyruk oluşturmanıza olanak sağlarken diğer tarafı ile göz kenarınızı kolayca şekillendirmenizi sağlar. Artık herkes kolayca mükemmel eyeliner yapabilecek! İster kalın damga alın ve kalın bir kuyrukla uygulayın, ister ince alın ve ince bir kuyrukla eyelinerınızı tamamlayın.



    Bu ürünü Türkiye'de tek www.shibella.com.tr'de bulabilirsiniz. Ben detaylıca ürünü incelemeniz adına videoyu izlemenizi tavsiye edeceğim. Umarım sizde ben gibi ürünü severek kullanırsınız. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

Kalın Ve İnce Damga Eyeliner Arasındaki Fark


   Bu arada yukardaki resmi Shibella Cosmetics Çift Taraflı İnce ve Kalın Damga Eyeliner arasındaki farkı görmeniz için paylaşıyorum. 























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder