25 Nisan 2017 Salı

Doğanın ve doğallığın kokusu!







Yaklaşık bir haftadır beğenerek kullandığım bir parfüm deneyimimden bahsetmeden olmaz dedim. Sonra hemen sizlerle paylaşmayı tercih ettim.

Parfüm şişesi ilk başta dikkatimi çekti zarif bir ağacı anlatır gibi ince ve zarifti. Şişesinin üzerinde kahve çekirdeği işlenmiş.

Kokusu boğmayan hafif ve narindi şişesi gibi zarif bir kokuydu. Temiz ve ferah bir koku, normalde baş ağrısı yapar kolay kolay sevmem her parfümü ama bu parfümü sevmemin en büyük sebebi de bu.

Kokusunun en etkili zamanı sıktıktan bir 40 saniye sonrası belli ediyor. İlk sıktığınızda kolonya gibi bir koku gelirken ilerleyen saniyelerde kendini açıyor ve bize mükemmel bir koku sunuyor. İçeriğindeki notalar ise oldukça iyi meyve ve çiçekleri odunsu kokularla birleşimi diyebilirim.

Üst notalarında bargamut, armut ve mandalina bulunurken bunları tamamlayan bir çiçeksi notalarla birleşen orta notalarında yasemin dikkat çekerken gül ve yeşil çay bulunuyor. Alt notalarında ise hafif bir misk ve sedir karşılıyor. 

Yaz aylarında hafif bir koku arıyorsanız tamda size göre bir koku! Üstelik fiyatının gayet uygun üstelik bu fiyata göre de gayet kaliteli ve güzel bir parfüm. Eğer ki yaz ayında bir ferah esinti istiyorsanız deneyin.
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder